Te koop: Yamaha TY

Frame nieuw gelakt in originele  kleur

Cylinder geboord op 0.25 en nieuwe zuiger

Nieuwe remschoenen

Nieuw voor en achterspatbord

Nieuwe voorrem, gas en koppelingskabel

Nieuw gashandvat

Gereviseerde aragosta schokbreker

Tal van vernieuwde slijtonderdelen

Eerste model met monoschock en Z spaken

rijklaar

Vraagprijs 1 100 euro

Jacques Depuydt <jacquesdepuydt@outlook.be>

Privacy verklaring

Naar aanleiding van de nieuwe Europese wetgeving op de privacy kan je de privacy verklaring van Trial Sportclub Lichtervelde vzw (TscL vzw)  raadplegen.
Je kan uw akkoord of niet-akkoord neerschrijven door een reactie op het bericht te posten via info@trialsportclublichtervelde.be . Indien wij niks van je horen gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met onze privacyverklaring en dat wij je mogen blijven informeren via email en onze mediakanalen.

 

Trial Mesen afgelast

De volgende trial voor het Open West-Vlaams kampioenschap die voorzien was op 1 mei te Mesen is afgelast wegens de slechte toestand van het terrein. Volgende trial: 22/5 – Evergem.

Oefentrial op 16 april

Alle leden van TscL zijn welkom op de oefentrial van zaterdag 16 april. De jeugd kan er rijden vanaf 10h00 tot 11h30 en de recreatietrial gaat door in de namiddag van 13h00 tot 16h00. iedereen kan er vrij rijden of de kleine nonstops uitproberen.

Trialmotor gezocht

Gezocht : YAMAHA TY 125 OF TY 175
eventueel met werk aan
redelijke prijs a.u.b.
bellen of mail : nieuw lid
Pol de Croix
0495388247
pol.de.croix@telenet.be

Oefentrial 10/10/15

Op zaterdag 10 oktober is er oefentrial op het trialterrein te Lichtervelde voor de jeugd in de voormiddag van 10h00 tot 11h30 en in de namiddag voor de beginnelingen, recreanten en oldtimers vanaf 13h00 tot 16h00.

Motor en Fiets trial club met eigen oefenterrein