Trial Mesen afgelast

De volgende trial voor het Open West-Vlaams kampioenschap die voorzien was op 1 mei te Mesen is afgelast wegens de slechte toestand van het terrein. Volgende trial: 22/5 – Evergem.

Oefentrial op 16 april

Alle leden van TscL zijn welkom op de oefentrial van zaterdag 16 april. De jeugd kan er rijden vanaf 10h00 tot 11h30 en de recreatietrial gaat door in de namiddag van 13h00 tot 16h00. iedereen kan er vrij rijden of de kleine nonstops uitproberen.

Trialmotor gezocht

Gezocht : YAMAHA TY 125 OF TY 175
eventueel met werk aan
redelijke prijs a.u.b.
bellen of mail : nieuw lid
Pol de Croix
pol.de.croix@telenet.be

Oefentrial 10/10/15

Op zaterdag 10 oktober is er oefentrial op het trialterrein te Lichtervelde voor de jeugd in de voormiddag van 10h00 tot 11h30 en in de namiddag voor de beginnelingen, recreanten en oldtimers vanaf 13h00 tot 16h00.

Trialwedstrijd te Lichtervelde op 20/9.

Volgende zondag, 20/9,  organiseert Trial sportclub Lichtervelde zijn jaarlijkse trialwedstrijd op en aan het trialoefenterrein in de Fonteinestraat. De straat wordt terug verkeersvrij gemaakt voor dit evenement. De inkom is gratis voor de toeschouwers die zich vrij kunnen verplaatsen over de terreinen. Er wordt gestart omstreeks 11 uur voor vier ronden met 8 hindernissen per ronde. Er is een gelegenheidsbar voorzien op het hof van Luc Delcroix. Deze wedstrijd telt mee voor het Open West-Vlaams triakampioenschap. iedereen is er van harte welkom.

Motor en Fiets trial club met eigen oefenterrein